HomeArtEZ Conservatorium

ArtEZ conservatorium Zwolle
[locatie]

ArtEZ conservatorium Zwolle in het Broerencomplex aan de Stadsmuur

Het ArtEZ conservatorium Zwolle werkt samen in de werkgroep Kerken als Podium.
Studenten, zowel solisten als ensembles, treden regelmatig op in de serie.

Onder supervisie van Jacob Vlijm, coördinator ensembles, worden studenten begeleid op hun weg naar een professionele performance met alles wat daarbij hoort zoals presentatie, programmering en uitvoering.

Het ArtEZ Conservatorium werkt samen met een groot aantal conservatoria binnen en buiten de Europese Unie, zoals: de Rimski-Korsakov St. Petersburg State Conservatory, de Folkwang Hochschule in Essen, Musikhochschule Münster, het Department of Music van de University of Leeds, de Hangzhou Normal University in China en de muziekacademies van Brno (Tsjechië), Wroclaw (Polen), Barcelona (Spanje) en Riga (Letland). De samenwerking richt zich onder meer op gezamenlijke projecten en festivals, maar ook op het uitwisselen van docenten en studenten en op de kwaliteit van het muziekvakonderwijs zelf.

Met een Erasmusbeurs van het ‘Live Long Learning’ programma van de Europese Unie worden studenten ondersteund bij het studeren aan een conservatorium in het buitenland. Er zijn Erasmuspartners in onder meer Duitsland, Finland, Frankrijk, Letland, Spanje, Zweden en Zwitserland.
(Overgenomen van de website van ArtEZ)

Bezoek de website van ArtEZ voor meer informatie
ArtEZ.